Kingdom Hearts

- Forum under opbygning
 
IndeksFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Regler - Læs dem !

Go down 
ForfatterBesked
Rikimura
Admin
avatar

Antal indlæg : 1
Join date : 31/05/08
Age : 25

IndlægEmne: Regler - Læs dem !   Lør maj 31, 2008 6:40 am

For at dette forum forbliver godt og rent, uden grimme ord, trusler eller noget helt andet, så er der kommet nogle regler. Læs dem og følg dem, eller du bliver bannet for forumet.
På forhånd tak Smile

Venlighed:
Under formuleringen af en tråd eller meddelse, indser de fleste mennesker desværre ikke at deres besked ikke kun læses af en maskine, men også af andre væsener - mennesker for det meste. Hold til enhver tid dette i tankerne, og fald ikke for fristelsen til at irritere andre. Note: Desto mere irriterende, voldelig og uvenlig du præsenterer digselv - desto mindre er chancer for at nogen vil hjælpe dig, når du har brug for det. En simpel tommelfinger-regel: Skriv aldrigt noget til nogen, som du ikke ville sige til ham personligt, i virkeligheden.

Stavning:
Vore medlemmer er næppe Sprog Lærere som fuldstændigt kontrollerer deres stavning og udtale. Af samme grund kan alle skrive her. Dog vil vi råde jer til, at gennemgå jeres beskeder før i posterer dem. Stavefejl kan føre til misforstået og forkert indhold.

Alder:
Dem som føler sig overlegne i forhold til andre, baseret udelukkende på at den person er yngre end dig selv, er bevis på overlegenhed - men det modsatte gør sig også gældende. Selv en 14 årig kan stille lige så gode spørgsmål som en 45 årig. Alder bør aldrig været emne i en diskussion.

Stødende Diskussioner:
Tonen skaber musikken. Hvert medlem i communitiet er ansvarlig for at den rigtige slags musik bliver spillet. Hvis nogen ikker bryder sig om en andens meninger, bliver det til en diskussion - hvilket dog ikke betyder, at en stødende verval kamp skal eskalere. Stødende sprog er ikke accepteret og vil resultere i hårde straffe til de involverede partnere.
Hårdheden af denne straf vil blive diskuteret og vil være relativ til hårdheden af den verbale diskussion.

Trusler:
Vi tolererer ikke trusler. Første trussel resulterer i en advarsel. Fortsætter det vil det resulterer i proklamerede straffe.

Provokerende Vold:
Meddelser som krænker eller provokerer andre til at bryde loven er ikke tilladt. Brugere som bryder denne paragraf vil stå overfor juridiske konsekvenser. URLs til illegale sider vil blive slettet - sammen med forfatteren. Dette inkluderer distributionen af Warez & Cracks.

Krydspostering:
Skulle du have et spørgsmål, så skriv det på et forum, ikke alle sammen. Du kommer ikke til at modtage et hurtigere svar, og dine posteringer vil blive slettet. Krydspostering betragtes som meget forstyrrende da de gør det sværere for medlemmer at svare.

Søg efter gamle tråde først:
Det er meget forstyrrende at svare det samme gamle spørgsmål adskillige gange. Hvis du tager dig tid til at søge efter dit problem, vil du i de fleste tilfælde finde det tilhørende svar. Rystning (bumping) af et emne vil også resultere i en advarsel.

Forum Sprog:
Sproget på dette forum er på dansk og vil blive holdt på dansk. Dette gøres for at sikre at alle er istand til at kommunikere på forumet. Skulle vi finde at brugere skriver i andre sprog, eller prøver at komme uden om vores regler ved at skrive provokerende meddelser i et andet sprog, vil de først modtage en advarsel. Straffe er proklamerede.

Valg af Titel/Emne:
Du bør vælge en meningsfyldt titel, som klart viser hvad emne handler om. "Hjææææææælp" hører sig ikke til, og siger ikke noget meningsfuldt omkring dit emne.
Overdrevent brug af udråbstegn eller andre tegn i en title er heller ikke velkomment.
Du bør aldrigt skrive fulde sætninger med kun store bogstaver SIDEN DETTE ER IKKE KUN SVÆRT AT LÆSE, MEN OGSÅ DÅRLIGT FOR ØJNENE.

Vær Venlig!:
Selvom du har travlt, bør du sikre dig at dine meddelser er gennemlæst før du poster dem. Ofte kan en meddelse som blev skrevet i travlhed misforståes. Udtrykssymboler (Emoticons) - f.eks ;-) ("blinke") kan hjælpe til med at undgå misforståelser.

Dobbelte Posteringer / Bumping:
Vi prøver vores bedste på at svare tråde så hurtigt som muligt, men kan ikke garantere et hurtigt svar. Vær venligst tålmodig og prøv ikke at bumpe eller oprette nye tråde - da dette kan resultere i en fuldstændig sletning af din post.

Ansvarlighed:
Hvert medlem er ansvarlig for hans bidrag. Hvert medlem kan påråbe sig ytringsfriheden. Dog bør denne frihed ikke tages let - eftersom denne frihed er defineret per lov for hvert enkelt land.

Sig Tak:
Som i virkeligheden - et "tak" kan positivt bidrage til atmosfæren. Hvis nogen har hjulpet dig, vil han være glad for at blive takket. Det fortæller også andre medlemmer af din forespørgsel er blevet behandlet, hvilket tillader tråden at blive lukket.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://kingdomhearts.ooz.dk
Roxas

avatar

Antal indlæg : 1
Join date : 05/06/08
Age : 25

IndlægEmne: Okay   Tors jun 05, 2008 3:39 am

Det er forstået Rolling Eyes
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://www.lmldestructions.webs.com
hi potion

avatar

Antal indlæg : 1
Join date : 14/06/08
Age : 23

IndlægEmne: Re: Regler - Læs dem !   Fre jun 27, 2008 6:48 am

oki doki rabbit forstået
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
DonexAntal indlæg : 1
Join date : 28/08/08

IndlægEmne: Re: Regler - Læs dem !   Tors aug 28, 2008 5:30 am

Øhm okay Smile lol!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Regler - Læs dem !   

Tilbage til toppen Go down
 
Regler - Læs dem !
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Kingdom Hearts :: Index :: Info & Regler-
Gå til: